Urologie

RCR Medical Center beschikt over een moderne urologische faciliteit. Onderzoek en behandeling van urologische aandoeningen kunnen plaatsvinden in een ontspannen en laagdrempelige sfeer, waarbij uw privacy voor ons voorop staat. Mede daarom is gekozen om deze zorg in de avonduren aan te bieden. 

Speerpunten

Onderzoek en behandeling vindt plaats van onder andere de volgende aandoeningen:

  • Plasklachten
  • Urineweginfecties
  • Erectieproblemen
  • Prostaatscreening
  • Problemen van de penis of de balzak
  • Life style problemen

Voor alle overige klachten, bij voorbeeld incontinentie, bloedplassen, koliekpijnen en alle andere klachten die met de urinewegen of de mannelijke geslachtsorganen te maken hebben) kunt u vanzelfsprekend ook terecht voor een professioneel advies. 

Prostaatscreening

Naarmate we als man ouder worden neemt de kans dat we prostaatkanker krijgen toe. De vraag is: in welke vorm en mate? Gaat het mijn oude dag verknoeien? Ga ik er aan dood? Hoe erg is het eigenlijk? Zou ik het hebben? Wat moet ik dan doen?
In de laatste jaren zijn de inzichten in het antwoord op deze vragen sterk toegenomen. De urologen die hun diensten aanbieden aan RCR Medical Centre werken volgens Nederlandse en Europese richtlijnen en zijn hiervan uitstekend op de hoogte. Zij kunnen u met relatief eenvoudige middelen perspectief geven omtrent uw prostaat en de toekomst. 

Second opinion

De urologen die hun diensten aanbieden aan RCR Medical Center zijn verbonden aan Stichting Urosur en hebben vaak een specifiek aandachtsgebied. Zij zijn op de hoogte met de laatste internationale ontwikkelingen op urologisch terrein. Informeer ernaar. 

Verantwoordelijke urologische specialisten

De urologen die hun diensten aanbieden aan RCR Medical Center zijn verbonden aan Stichting Urosur en zijn alle in Nederland opgeleide medisch specialisten. 

Kosten urologische zorg

Uw privacy en onze expertise staan voor ons voorop. Dat brengt voor ons extra kosten met zich mee. Daarom vragen we u, naast de declaratie aan uw ziektekostenverzekeraar, om een eigen bijdrage van SRD 1000.

Een garantiebrief van uw huisarts draagt zorg voor de dekking van de ziektekostenverzekeraar. Indien u niet over een garantiebrief beschikt dient u de declaratie die wij zouden doen aan de ziektekostenverzekeraar, naast de eigen bijdrage, zelf te voldoen. 

Aanmelden voor urologie

Op het poliklinisch spreekuur wordt u gevraagd naar uw klachten en wordt aansluitend onderzoek gedaan. Meestal betreft dit echografisch onderzoek. Een blaaskijkonderzoek (cystoscopie) behoort eveneens tot de mogelijkheden. Het advies wat daaruit volgt en de eventuele medicamenteuze behandeling ontvangt u direct tijdens dit eerste bezoek. In het algemeen hoeft u dus geen tweede keer te komen, hoewel dat natuurlijk op uw eigen verzoek altijd mogelijk is. 

Het spreekuur van de uroloog is op donderdagavond van 19.00 uur tot 22.00 uur. U dient van te voren een afspraak te maken. 

Telefoonnummer poli urologie: +597 455 200

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag – vrijdag 9:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag gesloten

Ga direct naar

Heeft u medische behandeling nodig?

Vraag naar de mogelijkheden bij uw huisarts of bij onze specialisten. Zij zullen u verwijzen voor de behandeling, zodat u recht heeft op de vergoeding vanuit uw zorgverzekeraar.

Voor meer informatie, neem gerust contact op via ons telefoonnummer: +597 455 200 of mail naar info@rcrmedicalcentre.com