Geboortecentrum

Bent u zwanger en op zoek naar goede zorg voor u en uw kindje?
Dan bent u van harte welkom in het geboortecentrum van RCR Medical Centre.

Wij bieden een deskundig team van verloskundigen, kraamverzorgenden, artsen en gynaecologen bij wie u gegarandeerd in goede handen bent. In het geboortecentrum kunt u terecht voor:

Zwangerschapscontrole

Als u een normale en gezonde zwangerschap doormaakt wordt u begeleidt door een deskundige verloskundige. Er is een goede samenwerking met de gynaecologen waardoor onze zorg altijd optimaal is.

Bevallen

Het geboortecentrum biedt een rustige en professionele omgeving met deskundige begeleiding, die nodig is om goed te ontspannen en zonder stress uw kindje ter wereld te brengen.

Samen met u wordt een bevallingsplan opgemaakt, waarin uw eigen wensen zijn opgenomen, zodat er bijvoorbeeld rustige evende muziek wordt afgespeeld tijdens de bevalling. Binnen het geboortecentrum is de privacy van uw bevalling gewaarborgd.

In samenspraak met uw gynaecoloog staat de dienstdoende verloskundige u bij en begeleidt u tijdens de bevalling. In geval van mogelijke complicaties beschikt het geboortecentrum van RCR Medical Centre over een eigen ambulance die stand-by staat om u indien nodig naar het ziekenhuis te vervoeren.

Poliklinisch bevallen

In het geboortecentrum hebt u de mogelijkheid om poliklinisch te bevallen. Dit houdt in dat u zonder opgenomen te worden kunt bevallen. Na de bevalling wordt u helemaal verzorgd op de verloskamer (douches zijn aanwezig) en als u en uw kindje stabiel zijn, kunt u naar huis.

Kraamzorg

Na de bevalling kan u met uw kindje in het geboortecentrum terecht in een van onze luxe kraamkamers. Wij bieden de gelukkige vader ook de mogelijkheid om samen met u en uw kindje in het geboortecentrum te kunnen verblijven. Speciaal voor deze gebeurtenis, is er op de kraamkamers een doorlopend bezoekuur. Ook als u 3klasse verzekerd bent, kunt u een aanvullend pakket kopen waardoor u van deze luxe gebruik kan maken! Vraag hiervoor naar de tarieven.

Wat biedt het geboortecentrum nog meer aan?

  • Voorlichtingscursussen over zwangerschap, bevalling en kraamzorg;
  • Zwangerschapscursussen zoals gymnastiek en yoga;
  • Borstvoedingsbegeleiding en Babymassage;
  • Inzetten van een Doula of zwangerschapscoach;
  • Mogelijkheid om uw babyshower, babyborrel of doopfeest te houden;
  • U kunt de ruimte huren en bevallen met uw eigen verloskundige;
  • Het RCR Medical Centre beschikt ook over een zwembad en fitnessruimte, zodat u tijdens of na uw zwangerschap in beweging kan blijven.

Tarieven geboortecentrum

Benieuwd naar de kosten om in het geboortecentrum van RCR Medical Centre te bevallen? Bekijk de tarieven.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag – vrijdag 9:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag gesloten

Ga direct naar

Heeft u medische behandeling nodig?

Vraag naar de mogelijkheden bij uw huisarts of bij onze specialisten. Zij zullen u verwijzen voor de behandeling, zodat u recht heeft op de vergoeding vanuit uw zorgverzekeraar.

Voor meer informatie, neem gerust contact op via ons telefoonnummer: +597 455 200 of mail naar info@rcrmedicalcentre.com