Cardiologie

RCR Medical Centre beschikt over een modern cardiologisch centrum, dat zich richt op de diagnostiek en behandeling van hart- en vaatziekten. RCR Medical Centre levert een breed scala aan poliklinische diagnostiek en behandeling.

Speerpunten

Onderzoek en behandeling van onder andere;

  • Hartritmestoornissen

  • Hartfalen

Specifiek

Ons streven is om een zo compleet mogelijke pallet van de cardiologische zorg aan te bieden, die in een “dagbehandelingssetting” uitgevoerd kunnen worden.

Verantwoordelijke cardiologische specialisten

Wij zullen de cardiologische zorg op missiebasis uitvoeren, waarbij afhankelijk van het aanbod 1x/4 à 6 weken een team van specialisten, bestaande uit o.a. een cardioloog die de zorg op zich zal nemen. De duur van elke missie zal 7-10 dagen zijn.

Kosten cardiologische zorg

De kosten van onderzoek en/of behandeling wordt in 1e instantie betaald door uw zorgverzekeraar.

Mocht u verzekeraar uw medische zorg niet volledig vergoeden, dan dient u zelf de resterende kosten te betalen.  In dit geval wordt dit vooraf met u door de specialist besproken.

Aanmelden voor cardiologie

  • Dit kan via uw huisarts;

  • Door doorverwijzing via uw zorgverzekeraar of

  • Door zelf een afspraak te maken met de poli-assistente van RCR Medical Centre.

Telefoonnummer poli cardiologie: +597 455 200

Op het poliklinisch spreekuur ontvangt de specialist u voor een eerste kennismakingsgesprek en worden er afspraken gemaakt voor een onderzoek naar uw klachten. Als het onderzoek is afgerond verneemt u of er mogelijkheden zijn om uw klachten ter verhelpen. Veel van de mogelijke behandelingsmethoden kunnen plaats vinden in RCR Medical Centre zelf. Uw eventuele nazorg na behandeling wordt door de specialisten op de polikliniek van RCR Medical Centre vervolgd.

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag – vrijdag 9:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag gesloten

Ga direct naar